Ймовірно з'явився перший російський військовий, який готовий здати Україні свій вертоліт і заробити гроші.

Про це стало відомо перехоплення переговорів ВКС РФ від 4 квітня 2022 року.


Так, стало відомо, що один з пілотів групи вертольотів рф втік і полетів у бік України. Він перестав виходити на зв'язок, і схоже вирішив стати першим російським військовим, який вирішив здати вертоліт Україні і заробити 500 тисяч доларів.

Вертоліт, фото Wikimedia Commons
Вертоліт, фото Wikimedia Commons

" Тимурчик, бл*ть, скажи нам, будь ласка, російською мовою, де зараз знаходишся, скажи по-чесному? Ви залишилися там чи ні?",- звертаються до військовослужбовця товариші по службі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

З перехоплених переговорів стало відомо, що в районі 20 годин 4 квітня з військового аеродрому "Зябровка" (Гомельська область, Білорусь) пішли на зліт 6 вертольотів рф, які взяли курс на військовий аеродром "Шаталово" (Смоленська область, рф). Пізніше з'ясувалося, що один з вертольотів з реєстраційним номером RF-04812 відхилився від курсу в рф і пішов на південь / південний схід, у бік перетину кордонів Білорусь-росія–Україна.

Решта вертольоти протягом години намагалися знайти і наздогнати борт, але безрезультатно. Чи став цей пілот першим, хто отримає від України 500 тисяч доларів за здачу вертольота - невідомо, але всі факти вказують на це.

Нагадавши, СБУ повідомила про підготовку Росією масштабної провокації в Маріуполі

Раніше Знай писав, ЗСУ "приземлили" розпіарений вертоліт ворога протитанковим комплексом "Стугна" - " це фантастика!"

Також Знай повідомляв, "не зможуть здавати житло": найбільший у світі сервіс з нерухомості заблокував росіян і білорусів