У соціальній мережі повідомили про чергові санкції проти громадян росії. Однак цього разу про білорусів не забули, і на них також наклади санкції у сфері нерухомості.

Відповідну інформацію оприлюднили в Telegram-каналі "ЦАПЛІЄНКО UKRAINE FIGHTS"

Чим далі заходить росія і її глава путін, тим більше санкцій входить в дію, щоб зупинити росіян. Однак путіну глибоко плювати на все, що відбувається, так як він поставив перед собою єдину мету – повне знищення України.

Крім цього, вже всі добре знають, що путін втягнув у цю жорстоку війну і білорусь, з якої постійно летять ракети на територію України.

У зв'язку з тим, що росія знищує мирне населення і школи, садки, лікарні, весь світ вводить жорстокі санкції проти росії і вже взявся за білорусь.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Найбільший у світі сервіс оренди нерухомості Airbnb заборонив російським та білоруським громадянам бронь по всьому світу Хазяї житла з Росії та Білорусі не зможуть здавати його через сервіс, календарі для цих країн заблоковані", - повідомляється в соціальній мережі.

Жителі цих агресивних країн повинні бути відрізані від цивілізації. У той час як Україна переможе в цій жахливій війні і буде процвітати, росія і білорусь буде гнити зсередини, відрізаною від усього світу.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Росія придумала, як обходити санкції.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили про важливі зміни в ПриватБанку.