План Кремля по захопленню Києва і всієї України за кілька днів провалився, але це не означає, що Путін відмовиться від задуманого. Так, у США вважають, що рф переходить до довгострокової війни. Таку заяву зробив радник Джо Байдена Джейк Салліван.
Росія вторглася в Україну 24 лютого і зазнала повного фіаско. Згідно з даними, отриманими ЗСУ, ворог був упевнений, що захопить столицю і ряд інших міст за кілька днів. План кремля з тріском провалився, втім, це не означає, що Росія зупиниться.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, У Білому домі заявили, що Росія переходить до довгострокової війни. За словами радника американського президента Джейка Саллівана наступний етап війни рф проти України може затягнутися на кілька місяців у зв'язку зі зміною ситуації на фронті.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

У США вважають, що Росія вирішила вибрати дещо іншу тактику і зосередити сили на спробах захопити ширші кордони Донецької та Луганської областей. На цей крок кремль пішов, щоб "замаскувати" військові невдачі на попередніх напрямках.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще