Українцям потішили хорошими новинами, життя триває попри війну, адже окупантів скоро виженемо.

У мережі підібрали дещицю хороших новин, щоб підбадьорити українців, які вже втомилися від новин про війну. Адже попри бойові дії, частина України, яка не задіяна у протистоянні з ворогом має функціонувати, щоб підтримувати економіку та державні інституції. Новини розмітив телеграм-каналі Ukraina Now.

Першою доброю новиною стала добросердечна пенсіонерка з Бурштина. Вона поштою відправила до Харкова саджанці фруктових дерев та гібіскуси. Пані Надія зробила це після того, як почула що харків'янам потрібна допомога з озелененням міста.

Жінка вислала саджанці. Фото: Telegram
Жінка вислала саджанці. Фото: Telegram

Другими стали працівники Вінницької СТО, які безкоштовно ремонтують автівки для наших захисників. Також вони відновлюють старі машини та передають на передову. Уже відремонтували 7 автівок А нині відновлюють позашляховик УАЗ командир який використовували ще у радянські часи.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Вінничани в СТО. Фото: Telegram
Вінничани в СТО. Фото: Telegram

Служба доріг почала демонтаж рекламних конструкцій які встановлені вздовж трас без дозволів їх передадуть на потребу військових.

Дороги та рекламні щити. Фото: Telegram
Дороги та рекламні щити. Фото: Telegram

Поки захисники женуть геть москалів в тилу почалися відбудови України на Сумщину приїхали архітектури та урбаністики, щоб відновлювати тростянецьку громаду. Також почали відбудовувати підірвані мости на Київщині та дороги на Житомирщині.

Нарешті найліпша новина для батьків: з 5 квітня починають працювати перші садочки пощастило батькам на Рівненщині, це будуть ті садочки, які мають правильні захисні споруди укриття.

Діти. Фото: Telegram
Діти. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше екологи розповіли, як війна в Україні змінить світовий клімат.

Як повідомляв портал "Знай.ua", росіяни шоковані, що в лікарнях України навіть є шафи.

Також "Знай.ua" писав, що Міноборони Резніков завив, що військовослужбовці в Україні найкращі у світі.