Міністр оборони Олексій Резніков написав нову публікацію в соціальній мережі Facebook, в ході якої розповів про деякі хороші новини, що стосуються війни проти росії, боягузливо вторгнулася рано вранці 24 лютого 2022 роки.
Глава Міноборони заявив, що воїнам ЗСУ вдалося виграти перший бій за українську столицю. Бо всю область очистили від окупантів аж до кордону з Білоруссю. Ворог відступає і в Чернігівській, і в Сумській регіонах. Однак це ще не означає, що він зупиниться незважаючи на зруйновані плани Кремля.

Олексій Резніков. Фото: скрін youtube
Олексій Резніков. Фото: скрін youtube

При цьому, він не зміг не згадати той жах, який побачила вся Україна на кадрах з Бучі, Ірпеня.

"Постріли в потилицю жінкам і чоловікам зі зв'язаними руками – це абсолютна нелюдяність. Ці вбивства не сприймаються як частина війни. Навіть складно їх кваліфікувати як тероризм або злочин", - пише Резніков.

І згодом основну увагу приділив кільком особливим українцям - командуванню нашої армії. Це стосується Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного. Його заступників генерала-лейтенанта Євгена Мойсюка, генерал-полковника Миколи Балана, а також начальника Генштабу ЗСУ, Героя України, генерал-лейтенанта Сергія Шаптала і всіх офіцерів Генштабу.

"Хочу, щоб усі усвідомили. У Європі немає більше жодного воєначальника, який би мав досвід військового управління подібного масштабу. Жодного! У всьому світі таких - одиниці", - заявив глава Міноборони.

Валерій Залужний, фото: скріншот з відео
Валерій Залужний, фото: скріншот з відео

Згодом Олексій продовжив згадувати вагомих українців-командувача Сухопутних військ ЗСУ генерала-полковника Олексія Сирського, завдяки якому Київ та область були захищені надійно. А ось генерал-лейтенант Олександр Павлюк зустрів війну в зоні проведення ООС, згодом очолюючи Київську ОВА.

Нагадаємо, білоруські копи викинули окупанта з машини, вгамувавши на підлозі з автоматом: скрізь будуть в небезпеці

Як повідомляв "Знай.ua", Гордон накинувся на "сліпу" киянку Наташу Корольову через війну в Україні: "А ти про концерт в Урюпінську"

Знай.ua писав, екстрасенс Максим Гордєєв побачив, що буде з економікою України: "Любите тушонку?"