Росіяни настільки дикі, що просто не можуть повірити, що в лікарняній палаті може стояти звичайна шафа для одягу.

Це стало зрозумілим під постом Володимира Зеленського у Facebook, у якому він пише, що завітав до лікарні з пораненими прикордонниками та вручив медалі нашим Захисникам. Там з'явився коментар від користувача з російським прапорцем замість обличчя.

Зеленський відвідав поранених. Фото: Facebook
Зеленський відвідав поранених. Фото: Facebook

У коментарі йшлося, що Зеленський буцім-то знімає фейкове фото, адже в лікарняній палаті знаходиться шафка.

"Що за готель чи санаторій?! У якій лікарні в палаті шафа для одягу стоїть? Знову Зел. фейки знімає!", - написав користувач.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зеленський відвідав поранених. Фото: Facebook
Зеленський відвідав поранених. Фото: Facebook

На що отримав відповідь українців, які зрозуміли, що у рашистів настільки все погано, що просту лікарняну палату вони сприймають за готельний номер.

Багато українців зрозуміло що відрізняє рашистів від українців. Та чому вони так ненавидять нас — бо самі живуть у злиднях.

"Якщо вони порівнюють наші лікарні з санаторіями, то що б вони заспівали коли побачили наші готелі чи санаторії", "Вам складно буде уявити, але в українських лікарнях у палатах ще й телевізори з холодильниками стоять. Ну це так, чисто інформація для роздумів, якщо вас дивує шафа для речей", "Якщо ваші солдати-мародери тягнуть з наших будинків все до спідньої білизни, то хто ви є? Злодії та злидні, і за законом воєнного часу їх мочать, де спіймають, навіть у сортирі, де ваше місце, всіх "великих братів", - написали українці під коментарем.

Нагадаємо, раніше стало відомо, як поводилися з військовополоненими зі Зміїного рашистські солдати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лікар Комаровський розповів, що робити при появі "діареї мандрівника" українцям.

Також "Знай.ua" писав, що українські захисники завдали удару по російському ракетному фрегату, який стріляв по Одесі.