Російсько-український кордон на Сумщині знову контролюють Збройні сили України. Про це стало відомо з повідомлення речника Одеської військової адміністрації Сергія Братчука, який посилається на інформацію, отриману від Генштабу Міноборони України.

«Державний кордон України в Сумській області під контролем ЗСУ!», - написав Братчук.

Додамо, що раніше очільник Сумської військової адміністрації Дмитро Живицький повідомляв про масову втечу з території області російських загарбників, які тягнуть за собою небоєздатну техніку.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Перед цим російські війська намагалися окопатися на Сумщині, тероризували місцеве населення від Білопілля до Конотопа, а також на околицях самого Конотопа.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Збройні сили України провели зачистку області від решток російських угруповань, і витіснили їх за державний кордон.

Знищена російська техніка, фото МВС
Знищена російська техніка, фото МВС

Нагадаємо, українські військові знищили сім танків окупантів і протитанкову гармату: оперативна інформація від Генштабу

Раніше Знай писав, окупанти мріяли про "парад Перемоги" 9 травня в Україні, але ЗСУ зруйнували плани: "тут конкретно їб * шити"

Крім того, 78-річного дідуся не взяли до тероборони і він у розпачі спалив "Град" окупантів. Українці прагнуть потрапити до територіальної оборони і вже жартують, що туди беруть тільки по знайомствам.