Українці нереально об'єдналися у боротьбі проти рашистських загарбників і відразу після формування загонів тероборони стали записуватися настільки масово, що місця закінчилися майже одразу.

Також до лав територіальної оборони намагалися потрапити і люди, які за віком вже ніяк не проходили.

Приміром, 78-річний дідусь з міста Баштанка, Миколаївської області. Цю прекрасну історію розповіли на офіційній сторінці Територіальної оборони Збройних сил України у мережі Фейсбук.

"78-річний мешканець міста Баштанка, що на Миколаївщині, підпалив установку «Град» окупантів. Дідусь хотів записатися до лав територіальної оборони, але його не взяли через похилий вік. Згодом у Баштанці зав’язався бій із російськими орками. Дід Василь прийшов на блокпост та взяв коктейль Молотова. Згодом кинув його у «Град», установка спалахнула", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тож який народ рашисти зібралися перемагати, коли у нас дідусі під 80 років палять "Гради", а діти допомагають бійцям Збройних сил. Вся країна об'єдналася проти нелюдів і наша перемога – лише питання часу.