Вранці 3 квітня Одеса прокинулася від кількох ракетних ударів, ціллю яких були об'єкти критичної інфраструктури. Припускають, що ракети були випущені з російських військових кораблів.

Наразі ж ЗМІ повідомляють, що українські Військово-морські сили серйозно пошкодили російський фрегат «Адмірал Ессен» (проект 11356Р «Буревісник»). Зокрема, про це пише «Думська», посилаючись на власні джерела у силових структурах.

Одеса
Одеса

Зазначається, що з цього судна, зокрема, окупанти обстрілювали Одесу. Наразі невідомо, за яких обставин і якою зброєю було вражено корабель загарбників.

Офіційного підтвердження цієї інформації від командування Збройних сил України наразі немає.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Корабель, фото: скріншот з відео
Корабель, фото: скріншот з відео

Раніше керівник Інституту чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко заявляв, що ракетні удари по Одесі, завдані російськими терористами зранку з березня, могли здійснюватися з кораблів, які розташовані наразі між Севастополем та Євпаторією поблизу окупованого Криму. Серед цих кораблів – і ракетний фрегат «Адмирал Эссен», щодо якого, можливо, було завдано удару силами ЗСУ.

Нагадаємо, українцям озвучили розцінки за ворожу техніку, передану ЗСУ: можна зірвати джек-пот.

Раніше Знай писав, окупанти мріяли про "парад Перемоги" 9 травня в Україні, але ЗСУ зруйнували плани: "тут конкретно їб * шити"

Також Знай повідомляв, "сотні загиблих солдатів рф - Ціна за зруйновані міста": українські військові звільнили 20 населених пунктів на Київщині.