У Генеральному штабі Збройних Сил України повідомили про чергову одиницю техніки російської армії, яка «перейшла» на захист нашої держави. Відповідне повідомлення опублікували на сторінці відомства у соціальній мережі «Фейсбук».

Як стало відомо, роздобути оригінальний броньований КамАЗ-63968 «Тайфун» вдалося бійцям Територіальної оборони ЗСУ.

Зупинити «гордість російської армії» допомогли родючі українські чорноземи, які перетворилися на пастку для загарбників.

«Ще один трофей для Сил оборони України. Один трактор не впорався)), довелося допомагати. Це КамАЗ-63968 «Тайфун» — броньований автомобіль підвищеної захищеності на оригінальному шасі. Належить до машин класу MRAP (захищені від мін та засідок), та, як бачите, незахищений від українських чорноземів та воїнів Територіальна оборона ЗС України. Разом переможемо!», - зазначають у штабі.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

«Хочу бачити не трофеї, а трупи орків-гвалтівників, мародерів, вбивць», «Такі подарунки від орків треба ретельно перевіряти на (насєкомих) щоб це не виявився троян, ця мокшинська гниль робить падляни, навіть коли тікає, обсираючись», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, раніше українець знайшов російських строковиків "з Кавказу" і змусив вивчити гімн України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вбивали, ґвалтували, катували: українці встановили особи окупантів, які влаштували пекло в Бучі. Під Києвом звірствували окупанти, які приїхали з Хабаровського краю.

Також "Знай.ua" писав, що кримчанин порвав паспорт рф і прийшов захищати Україну.