У Мережу потрапили фото і особисті дані російських військовослужбовців, які промишляли вбивствами мирних жителів, згвалтуваннями і мародерством в Бучі Київської області.

Як виявилося, під Києвом звірствували окупанти, які приїхали з Хабаровського краю Росії. Про це розповіли активісти в телеграм-каналі "Третя сила".

Як вдалося з'ясувати, військові злочини в Бучі Київської області здійснювали службовці в / ч 51460, яка базується в селищі князі-Волконське Хабаровського краю – так звана 64-та окрема мотострілецька бригада армії рф.

Фото: "третя сила"
Фото: "третя сила"

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: "третя сила"
Фото: "третя сила"

"Незабаром всіх цих вбивць, ґвалтівників і мародерів знатимуть поіменно", – пообіцяли автори повідомлення. Крім знімків злочинців з'ясувалися також їхні імена та прізвища.

Фото: "третя сила"
Фото: "третя сила"

Фото: InformNapalm
Фото: InformNapalm

Разом з тим в ресурсі InformNapalm додають, що різаниною в Бучі керував командир 64-ї окремої мотострілецької бригади армії рф, підполковник Омурбеков Азатбек Асанбекович, родом з Хабаровського краю.

Фото: InformNapalm
Фото: InformNapalm

Фото: InformNapalm
Фото: InformNapalm

Додамо, що свідчення жорстоких злочинів, що скоєних російськими військами в Бучі та Ірпені, вразили весь світ.

Нагадаємо, що "Секунда осудності": Жан Беленюк показав несподівану подію в "дрімучому лісі дешевої пропаганди" Росії.

Раніше повідомлялося, що вони бомблять українські міста: розвідка оприлюднила імена російських окупантів із зенітно-ракетного полку.

Також, Руслана відкрила українцям очі на те, що діється в Маріуполі - правда лякає.