На Київщині, у селищі Тетерівське, воїни Збройних сил України змогли вивезти з-під обстрілів літнього чоловіка. Про це повідомляє інформаційне агентство «Радіо Свобода».

Як зазначається, для старенького Валентина Сергійовича залишатися в рідному селі було небезпечно: він виявився чи не єдиним його мешканцем. Чоловікові вдалося вижити під ворожими авіаударами та обстрілами зі ствольної артилерії.

Скрін, відео фото з хати дідуся
Скрін, відео фото з хати дідуся

Будинок, в якому мешкав дідусь, повністю розбитий. Найважливішим майном, яке дідусь забрав зі свого дому – старі фотознімки та ключі від хати.

Навіть ті факти, що він залишився чи не останнім мешканцем села і що його дім постраждав від обстрілів, не були аргументами для старого, щоб покинути звичне місце.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Бійці ЗСУ пояснили чоловікові, що збираються відвезти його у розташований на безпечній території Малин, бо там немає обстрілів.

«Ви отримаєте ліки та все необхідне, зможете бути там, скільки захочете. Ми – не москалі, ми не будемо вас ображати», - пояснили українські військові.

Врешті літнього чоловіка вдалося вмовити на евакуацію, а нашим військовим - закріпилися на позиціях та надійно тримати оборону.

Нагадаємо, раніше кримчанин, льотчик-випробувач і захисник України розірвав свій паспорт громадянина рф.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бабуся зі звільненого Ірпеня дала чітке визначення росії: "Невдалий апендицит".

Також "Знай.ua" писав, що Мята розсекретила справжнє джерело суперсили українського народу.