Українців попередили про небезпеку ворожих снарядів. У ДСНС України наголосили, що їх заборонено торкатися, пересувати, розбирати, нагрівати або здійснювати будь-які інші дії.

Якщо ви виявите такі знахідки, то обов'язково потрібно повідомити про це рятувальникам.

У ДСНС зазначили, як розпізнати снаряди. Артилерійські снаряди призначені для ураження живої сили, техніки, майна чи легкоброньованої техніки. Зазначається, що у більшості випадків вони мають стабілізатори у вигляді пояску на корпусі снаряда або відкривного оперення.

Небезпека снарядів, фото ДСНС
Небезпека снарядів, фото ДСНС

Особливості артилерійських снарядів: мають металевий корпус, характерний стабілізатор, мають вибухники ударної дії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Боєприпаси до реактивних систем залпового вогню призначені також для ураження живої сили, майна та легкоброньованої техніки. Їх характерні особливості: металевий корпус, стабілізатор у вигляді оперення та реактивний двигун, вибухники ударної дії або дистанційні трубки.

Небезпека снарядів, фото ДСНС
Небезпека снарядів, фото ДСНС

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне військове вторгнення на територію України й почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Згодом указом президента Зеленського на всій території України було запроваджено воєнний стан.

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів про вибухи в Бєлгороді і відкинув поступки в переговорах з росією: "Вибачте"

Раніше Знай писав, "білоруський солдат, на тебе чекає лише смерть!": з'явився сайт, за допомогою якого можна телефонувати військовим та їх близьким

Також Знай повідомляв, радник Зеленського Михайло Подоляк відкинув можливість затяжної війни, українці обрали нових переговірників: "Усик і Клички"