Загроза вторгнення білоруських військових на боці рашистських окупантів зберігається, хоча й самі солдати не мають жодного бажання їхати помирати за незрозумілі цілі скаженого бункерного діда.

Також українці всіляко намагаються попередити білоруських військових, аби вони не повторили долю своїх рашистських колег – вкрадений чайник зовсім не коштує людського життя, яким вони платять за мародерство наших будинків.

Українські айтішники створили спеціальний ресурс, за допомогою якого можна телефонувати білоруським військовим та їх близьким.

"Белорусский солдат, остановись! На украинской земле тебя ждет только смерть! Аби запобігти участі білоруських солдатів у чужій для них війні, IT-спільнота розробила сайт https://zarmy.rip, за допомогою якого можна написати або зателефонувати військовим в Білорусі та їхнім близьким. На сайті можна обрати функції: «E-mail», «SMS», «CALL», «WHATSAPP». Сайт автоматично створює білоруські контакти та тексти російською: окремо для солдатів та їхніх близьких", – йдеться у повідомленні.

інструкція для окупантів, як правильно здатися у полон
інструкція для окупантів, як правильно здатися у полон

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Раніше Знай.UA повідомляв, що частина військовослужбовців із самопроголошеної Південної Осетії відмовилися брати участь у бойових діях на території України.

Так, стало відомо, що військові, яких росія направила з самопроголошеної Південної Осетії на війну з Україною, відмовилися брати участь у бойових діях. Відзначається, що після цього вони самостійно повернулася в Цхінвалі.