Триває 38 день опору українського народу російському військовому вторгненню. Більшість українців вірять у ЗСУ і перемогу нашої держави, проте багато хто також переживає про затяжний сценарій війни.

Але радник офісу Президента і член української делегації на переговорах з рф Михайло Подоляк вважає, що "тривалого конфлікту" в Україні не буде, Росія покине всі території, крім "півдня і сходу". Про це Подоляк написав у Twitter.

Михайло Подоляк
Михайло Подоляк

"Афганізації" і тривалого, виснажливого для 🇷 🇺 конфлікту, як хтось очікує, не буде. РФ піде з усіх територій, крім півдня і Сходу, спробує там наглухо окопатися, поставити ППО, різко знизити втрати і диктувати умови. Без важкої зброї не обійтися, якщо хочемо винести росіян подалі",- розмірковує радник ОП.

У коментарях до посту українці не дають керівництву країни шансу на розслаблення:

"Не забувайте, що це шанс повернути Донбас і Крим. Вони напали першими. Якщо ми поставимо ситуацію на паузу, то відновлювати територіальну цілісність буде значно важче", "Без чисток ВП і ВР від підпуснених гнид, точно не обійтися, решта вирішиться автоматично", "А давайте їх асфальтом закидаємо під новий гімн", "але навіть якщо окопається там, нормальне громадянське мирне життя в цих районах організувати не вийде. Будуть нові Голанські висоти", "Михайло, потрібно міняти переговорну групу разом з вами повинні їхати двоє Кличків і Усик - могли одразу в першому раунді виграти тоді"...

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів про вибухи у Бєлгороді і мілководді у переговорах з росією.

Раніше ми повідомляли, що екстрасенс Макс Гордєєв зробив прогноз, що чекає запад і схід України в квітні.