Популярний педіатр, доктор Євген Комаровський знову потролив росіян через їх істерики навколо бактеріологічної зброї, яку нібито розробляють секретні біолабораторії США в Україні.

Смішний знімок він опублікував у відповідному пості на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

На фото Комаровський, которвий тримає в руках дику качку. У птиці на шиї домальовано український прапор.

"Бойова етнічна качка! Повністю готова, заправлена, обслужена, налаштована! Увечері у відео розповім важливі подробиці", - пообіцяв Комаровський.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Він також опублікував відеоролик на цю тему, перерахувавши всі симптоми "ПУ-лихоманки".

"У-2: качка бойова етнічна модифікована. 1.04.22. 37-й день війни. У відео важливі подробиці про останні новинки в області біологічної зброї-комарі, бджоли, качки. Симптоми ПУ-лихоманки", - додав лікар.

У відео він попередив про кримінальну відповідальність за розкриття місця знаходження Степана Бандери, а також попередив про бойових комарів, бджіл.

Крім того, він поділився «інструкцією до застосування» бойової качки, яка може «лікувати ПУ-лихоманку».

Звичайно ж, це виявилося жартом до 1 квітня.

Раніше Знай писав, Євген Комаровський відповів на істерику РФ навколо "бактеріологічної зброї" в Україні: "Щоб Пу захворів і всерся".

Також ми писали, Руслана закликала Ілона Маска допомогти Україні в боротьбі з російськими окупантами:"Стань рятівником". Співачка звернулася до мільярдера за допомогою для України.

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.

Крім того, Євген Комаровський відповів на істерику РФ навколо "бактеріологічної зброї" в Україні: "Щоб Пу захворів і всрався".