У соціальній мережі розмістили досить непогані новини про те, що окупанти нарешті покинули Чорнобильську атомну електростанцію. Після того, як вони захопили АЕС, пройшло чимало часу і окупанти знатно там «замаринувалися».

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «Новини України»

Потрібно нагадати про те, що практично з самого початку наступу росії на Україну, окупанти захопили Чорнобильську атомну станцію. Ходило чимало чуток про те, що вони там накоїли те, що не потрібно було, і сиділи, окупувавши радіацію.

Тепер же, є відомості про те, що агресивні окупанти отримали дозу опромінення, вкрали тарілки з ложками і звалили.

"Покидаючи захоплену раніше Чорнобильську атомну станцію, русня захопила з собою не лише радіацію, а й все, що бачила перед очима. Навіть тарілки та ложки. Ложки, Карл Тепер, мабуть, світяться від щастя", - повідомляється в месенджері.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Є думка, що російські окупанти дійсно отримали чималий рівень радіації і це не може не радувати. Однак не потрібно забувати про те, що в України має бути ще величезна робота, так як окупанти ще знаходяться на нашій території.

Крім цього, потрібно повідомити, що в Київській області, і не тільки, потроху виганяють і знищують окупантів з містечок і селищ.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що в бєлгороді горить нафтобаза.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Українська Нацгвардія знищила техніку ворога під Києвом.

Також портал "Знай" писав, що українцям розповіли, що робити при артобстрілах.