У соціальній мережі повідомили приємні новини для жителів Київської області та столиці України. Стало відомо, що артилерійські установки і ракетні системи залпового вогню разом з бронетехнікою окупантів було знищено під Києвом.

Відповідну інформацію розмістили в Telegram-каналі " Держспецсвять»

За 35 днів повноцінного вторгнення в Україну, окупанти несуть величезні втрати, як по особисто складу, так і по бойовій техніці.

Раніше Олексій Арестович повідомляв, що російська армія вже втратила 4 з 10 наземних армій – це величезні втрати для окупанта. Також вони несуть величезні втрати і в плані техніки.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Закопалися, але не допомогло На київському напрямку артилерійські підрозділи Національної гвардії України знищили дві самохідні артилерійські установки ракетні системи залпового вогню кілька десятків бронетанкової та автомобільної техніки ворога. Ми обов'язково переможемо!" ,- повідомляється в соціальній мережі.

Крім цього, потрібно нагадати про те, що ЗСУ знищили чимало елітних військ росії, якими путін так пишався і залякував весь світ.

Дивлячись на втрати агресивного окупанта чітко зрозуміло, що вони несуть такі втрати, яких рф не бачила за всю історію свого існування.

Нагадаємо, що українцям розповіли, скільки м'яса залишилося на час війни.

Як раніше повідомляв портал "Знай", дівчинка, яка вибралася з Маріуполя показала жахливий відеощоденник.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, що через війну в Україні голодуватимуть інші країни світу.