В мережі показали хлопця, який вирішив похайпувати, та покликав в Україну путіна, але ЗСУ вирахували його та вправили мізки хлопцю. Тепер блогер вибачився перед Збройними силами та перед українцями і знає, як хайпувати в соцмережах.

В телеграм-Каналі показали два відео, на якому відбуваються дивовижні зміни одного юнака, який вирішив показати, яка валюта буде в Україні невдовзі.

Горе-блогер з'являється на відео та показує російський рубль, заявляючи, що це і є нова українська валюта.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після чого блогер з'являється у військовій формі, з червоною "сливою" майже плачучи та обіцяючи на рідній українській що, мовляв, біс поплутав, більше так не буде, коїться та вибачається перед воїнами ЗСУ.

"Дурна моя голова, каюся, більше так не буду. Слава Україні, Героям Слава!, Слава нації, Смерть ворогам, рускій воєнний корабль іді нах*й, Путіін х*йло".

Таким чином відбулося прояснення розуму молодого хлопця, та усвідомлення того, що краще не хайпувати на таких темах, як політика та яка валюта має бути в Україні.

Нагадаємо, раніше воїни ЗСУ відшукали техніку окупанта навіть у стозі сіна, та накрили артилерійським вогнем, окупанти тікали, аж п'яти блищали.

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ оголошено про підозру у державній зраді "політичному експерту" Ляшенку, який діяв на шкоду національним інтересам України.

Також "Знай.ua" писав, що російських солдатів після окопів у "Рудому лісі" в ЧАЕС вивозять у Білорусь.