Глава офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що Україна не втратила б Крим якби у 2014 році президентом був Володимир Зеленський. Про це він написав у facebook, коментуючи свою зустріч з іноземними журналістами.

Андрій Єрмак поспілкувався з іноземними журналістами, обговоривши цілий ряд хвилюючих питань, зокрема хід війни в Україні, ситуацію в Маріуполі, Києві та курс в НАТО.

Єрмак, скріншот: Youtube
Єрмак, скріншот: Youtube

Також Андрій Єрмак торкнувся питання Криму, який був анексований Росією в 2014 році. Він заявив, що півострів міг би залишитися тоді в складі України, якби президентом був Володимир Зеленський. Він заявив, що тоді і зараз все починалося однаково і за президентства Зеленського Україна не віддасть окупантам жодного сантиметра своєї землі.

Володимир Зеленський. Фото: Youtube
Володимир Зеленський. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"За часів Зеленського Україна не віддасть жодного сантиметра нашій території. Будь Зеленський президентом у 2014, ми б не втратили Крим, тому що починалося все однаково - і тоді, і зараз", - зазначив Єрмак.

Раніше Знай писав, "умови не дозріли": Путін все ще не хоче зустрічатися з Зеленським для миру в Україні. Прем'єр Італії заявив, що зустрічі президента України і глави рф поки не буде.

Також ми писали, окупанти все ж "тікають" з ЧАЕС і Славутича після окопів у центрі радіації: тепер тільки одна дорога.

Нагадаємо, Азербайджан, Польща, Японія: на тлі війни в Україні Інші країни вирішили нагадати, що у них "віджала" Росія.