Всім жителям України дали дуже цінні поради під час непростого часу. Професійний психолог звернувся до українців і розповів, як тримати себе в руках і не збожеволіти під час війни.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "Сніданок 1+1"

Вже ніхто не забуде той жахливий день, коли росія вторглася в Україну 24 лютого. Багато українців прокинулися о 5 ранку від сильних вибухів на території України.

Є міста, такі як Маріуполь, Харків та інші, які бомблять щодня вже більше місяця.

У зв'язку з дуже непростою і напруженою ситуацією український психолог вирішив звернутися до українців і дати цінні поради.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"6 порад від психолога, як не зійти з розуму під час війни", - підписаний пост в соціальній сет.

Варто звернути увагу, що всі поради розписані на картинках, яких кілька сторінок. Ці публікації допоможуть людям трохи відволіктися і прийти в себе.

Українці не проігнорували такий пост і почали писати свої відгуки.

"Головне коментарі поменше читати", "Якщо всміхаюсь,почуваю себе винною", "Мирного неба, чистоти душі і розуму, мудрісті, здоров'я всім! І всяка війна марна", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі до пост "Сніданок 1+1"
Коментарі до пост "Сніданок 1+1"

Нагадаємо, що через війну в Україні деякі країни можуть дуже сильно голодувати.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у Львові заарештували проросійського скандального блогера.

Також портал "Знай" писав, що кадирівці показали свою перемогу над світлофором.