Стало відомо про те, що радники російського президента можуть обманювати Володимира Путіна про справжню ситуацію в Україні. Вони бояться розповісти правду.

Таку думку озвучили в Білому домі під час чергового брифінгу. Кейт Бедінфілд вважає, що Володимир Путін насправді не знає, як йдуть справи в Україні, і думає, що все йде за планом.

Вже весь світ знає про те, наскільки погано йде війна в Україні. У тому плані, що російські війська не справляються з поставленими їм завданнями, і зазнають поразки. Однак, по всій видимості, їх гарант думає, що все йде за планом.

Білий дім
Білий дім

Також, найімовірніше він навіть не уявляє, наскільки серйозний вплив санкцій, і що після цього Росії доведеться вкрай непросто.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"У нас є інформація, що Путін відчув себе введеним в оману російськими військовими, що призвело до постійної напруженості між Путіним і його військовим керівництвом", - сказала Кейт Бедінгфілд.

Кремль, фото " Інформатор"
Кремль, фото " Інформатор"

По всій видимості радники Володимира Путіна продовжують його дезінформувати про те, як насправді погано справляються російські війська, і як російській економіці шкодять санкції. Вони бояться того, як він відреагує на правду, і що з ними потім зробить за невиконання завдань.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Всьому світу зрозуміло, що війна в Україні виявилася стратегічною помилкою, від якої страждає звичайний народ. У Кремлі ніяк не прокоментували ці заяви, і навряд чи це станеться.

Варто відзначити, що Росія напала на Україну більше місяця тому, 24 лютого. З того моменту проти країни почали вводити величезну кількість санкцій, які впливають на економіку, а значить і на звичайних громадян.

Нагадаємо, що українські водії маневрують між мінами на дорозі, щоб врятувати свої родини: це справжній талант

Раніше повідомлялося, що замолети рф з ядерною зброєю порушили повітряний простір Швеції-ЗМІ

Також, рпраця і війна: кожен другий українець залишився без роботи