З початку повномасштабного вторгнення в Україну ЗС рф несуть колосальні втрати як в живій силі, так і в техніці. Якщо на початку війни в Росії категорично заперечували великі втрати, то зараз починають поступово доносити частину істинні. Так, колишній депутат Держдуми рф Ілля Пономарьов повідомив у facebook, що все командування 331 гвардійського повітряно-десантного полку рф знищено в Україні.

ЗСУ активно відбивають атаки російських окупантів і займають їх позиції, витісняючи назад в рф. З самого початку бойових дій армія рф несе величезні втрати.

Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube

Так, колишній депутат Держдуми рф Ілля Пономарьов заявив, що ЗСУ ліквідували все командування 331 гвардійської повітряної сили РФ. Зокрема було знищено командира полку, полковника Сухарєва. Варто відзначити, що саме 331-й полк відповідав за Іловайську різанину 2014 року.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"В Україні було знищено все командування 331 гвардійської повітряної сили РФ. Командир полку, полковник Сухарєв, загинув. Помер начальник штабу підполковник з офіцерами штабу і командирами рот і батальйонів. 331-й полк відповідав за Іловайську різанину 2014 року, коли російські сили вдарили українські війська в спину", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, російські окупанти потрапили ракетою в кабінет Віталія Кіма в Миколаєві: "Розгрібаємо завали". Віталій Кім розповів про обстріл міста. Тепер у нього немає свого кабінету в адміністрації.

Також ми писали, Дмитро Кулеба закликав криміналізувати використання символу "Z".

Нагадаємо, ЗСУ зупинили ворога в усіх напрямках і проводять контратаки: Генштаб доповів про ситуацію на 34 добу протистояння.