В одному з російських телеграм-каналів розмістили новину про те, що Міноборони скорочує бойову активність за Київським і чернігівським напрямками.

У коментарях посипалися прокляття і звинувачення в зраді. Новина з'явилася на каналі "RT російською". У новині йдеться, що виступаючи на брифінгу, заступник Міністра оборони рф Олександр Фомін, заявив:

"Прийнято рішення кардинально скоротити військову активність на Київському та Чернігівському напрямках. Виходимо з того, що в Києві будуть прийняті відповідні основні рішення і повинні бути створені умови для подальшої нормальної роботи".

На цю репліку в коментарях звинуватили Міноборони в зраді, що їх "злили" і "дали шанс нацистам".

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Зрадники", "Офігелі чи що, як так?", "Їх Чечня не навчила? На хр*на поперлися туди тоді взагалі?", "Ніяких поступок тваринам", "здалися", "Нас злили", "а народ повірив", "всім в душу наср*ли, немає слів", — прокоментували "брати росіяни".

Також у інших новинах в рос ЗМІ пишуть, що Україна запропонувала умову без'ядерного та нейтрального статусу для своєї країни російській стороні.

Нагадаємо, раніше російська федерація вимагає від Києва негайно звільнити співробітників Росатому, яких нібито силою утримують на Рівненській атомній електростанції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Міноборони Білорусі попередило про початок військових навчань.

Також "Знай.ua" писав, що Шойгу після зникнення "воскрес" і визнав провал плану по захопленню України.