Голова Чернігівської ОДА В'ячеслав Чаус записав нове звернення до українців і поділився новиною, яка не може не радувати. Він заявив, що на Чернігівщині з'являються нові "Чорнобаївки", де ворога активно розбивають українські захисники. Звернення він опублікував на своїй сторінці в facebook.
В'ячеслав Чаус розповів про успіхи ЗСУ та чергові провали російських окупантів. Так, він заявив, що на Чернігівщині з'являється все більше і більше "Чорнобаївок", де ворога нещадно розбивають українські захисники. Чаус зазначив, що у противника немає ніякої тактики і назвав окупантів "тупими".

Бійці ЗСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Чорнобаївки" на Чернігівщині ростуть, як гриби після дощу! Ворог дійсно тупий, і наші Збройні сили знищують противника. Сьогодні дуже багато роботи, тому поговоримо пізніше. Вірю в Бога і ВСУ", - сказав В'ячеслав Чаус.

Раніше Знай писав, російські окупанти потрапили ракетою в кабінет Віталія Кіма в Миколаєві: "Розгрібаємо завали". Віталій Кім розповів про обстріл міста. Тепер у нього немає свого кабінету в адміністрації.

Також ми писали, Дмитро Кулеба закликав криміналізувати використання символу "Z":"означає розбомблені міста, тисячі вбитих українців". Дмитро Кулеба закликав держави криміналізувати використання символу "Z" як способу публічно підтримати війну Росії проти України.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Нагадаємо, ЗСУ зупинили ворога в усіх напрямках і проводять контратаки: Генштаб доповів про ситуацію на 34 добу протистояння.