Глава Миколаївської ОГА Віталій Кім рассказао про последсвиях обстрілу російськими окупантами. Вони потрапили в будівлю обласної міської адміністрації.

Про вибух у місті стало відомо ще вранці вівторка, 29 березня. Віталій Кім записав відеозвернення, в якому зазначив, що ранок почався не найвдалішим чином, так як розгромили будівлю.

Окупанти дочекалися, поки люди вийдуть на роботу, і вдарили в будівлю. У цей момент Віталій Кім спав, і як він зазначив, йому вкрай пощастило.

Спочатку не було зрозуміло, до чого сказана ця фраза, проте потім все прояснилося.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Виявляється окупанти потрапили ракетою в будівлю облдержадміністрації.

"Розвалили півбудинки, в кабінет потрапили до мене, сволоти... дивіться, по людях, по жертвам: ходимо під Богом, більшість вийшло, врятувалося дивом. Зараз 8 цивільних під завалами, яких сподіваємося витягнути. Шукати. Троє військових теж шукаємо. Поки мінімальні втрати, поки шукаємо ... поки без певних двохсотих", - заявив глава Миколаївської ОГА Віталій Кім.

Обстріли в Миколаєві, фото: Віталій Кім
Обстріли в Миколаєві, фото: Віталій Кім

Також, він відмітив, що це можливо і хороша новина для міста, адже, це може позначати той факт, що окупанти передумали наступати на Миколаїв. Все тому що, коли планується захоплення, їм потрібен пункт управління областю. Зараз він був знищений практично повністю.

Обстріли в Миколаєві, фото: Віталій Кім
Обстріли в Миколаєві, фото: Віталій Кім

"Вони зрозуміли, що Миколаїв вони х*р візьмуть, і вирішили нам всім передати привіт. Передали, спасибі, висновки зробили, будемо відповідно реагувати " - підсумував Віталій Кім.

Нагадаємо, що Дмитро Кулеба закликав криміналізувати використання символу "Z"

Раніше повідомлялося, що ЗСУ зупинили ворога в усіх напрямках і проводять контратаки: Генштаб доповів про ситуацію на 34 добу протистояння

Також, Сили спецоперацій ЗСУ майстерно відпрацювали, знищивши багато окупантів