Після повномасштабного вторгнення в Україну Росія стала практично повністю відрізаною від цивілізованого світу. Крім того, що багато компаній пішли з ринку, в рф заборонили одну з найпопулярніших у світі соцмереж - instagram. У рф не придумали нічого кращого, ніж створити "свою" версію цієї соцмережі. Про це повідомляє "УНІАН".
Після заборони в Росії instagram там не придумали нічого іншого, як скопіювати соцмережу і видати її за свою. Відзначається, що пілотну версію соцмережі під назвою "Росграм" вже презентували і спочатку доступ до неї отримають не всі, а тільки блогери та інвестори.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Доступ для інших користувачів обіцяють відкрити вже в квітні, проте невідомо наскільки буде успішним цей "проєкт". По суті творець "Росграма" взагалі не морочився, а під копірку зробив соцмережу, практично повністю повторивши дизайн Instagram.

"Росграм". Фото: скрін
"Росграм". Фото: скрін

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки". Український гарант став найвпливовішою людиною Європи. Читачі швидко змінили своє попереднє рішення.

Також ми писали, у Білорусі почався масовий флешмоб проти участі у війні, яку розв'язала РФ: "Не вмирай заради Росії". Подібні листівки із закликами з'являються у дворах і під'їздах


Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще