Бригадний генерал ГУР Міноборони Кирило Буданов заявив, що він не здивований тим, що російська агресія проти України зазнає невдачі, він підкреслив, що у розвідників є джерела в Кремлі.

Під час інтерв'ю голови Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирила Буданова виданню "Coffee or Die", за допомогою агентів і достовірних джерел в Кремлі, українці отримують багато інформації про наміри Росії. За словами Буданова українцям вдалося проникнути в багато секторів російського військового, політичного і фінансового керівництва і використовувати здобуту інформацію з великою користю.

Кирило Буданов. Фото: Youtube
Кирило Буданов. Фото: Youtube

Агенти в керівництві і адміністрації Путіна, приносять багато користі Україні, заявив генерал Буданов. Агентурна розвідка була посилена швидко зростаючими можливостями кіберрозвідки України, які, як стверджує він, дають глибоке розуміння військових планів рф.

"Ми значного прогресуємо в кіберрозвідці", - зазначив начальник ГУР МО України.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім даних про російських військових, агентурнаия мережа допомагає бачити рух російських грошей.

Також Кирило Буданов підкреслив важливість розвідувальної допомоги від союзників, це підтвердили посадові особи американської розвідки, які свідчили перед Конгресом США, що обмін розвідданими з Україною є "революційним".

Нагадаємо, раніше ми писали, куди звертатися, якщо вас примусово вивозять російські окупанти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у магазинах і ресторанах рф почалися серйозні проблеми з поставками.

Також "Знай.ua" писав, що мер Ірпеня заявив, що воїнам ЗСУ вдалося очистити місто від окупантів.