Росія продовжує втрачати представників командуючої ланки у війні з Україною. За перший місяць повномасштабного конфлікту "квитки на концерт Кобзона" отримали вже семеро російських генералів, незліченну кількість полковників і підполковників.

Для порівняння, за 10 років війни в Афганістані СРСР втратив п'ятьох генералів.

Військові експерти стверджують, що головна причина такої високої смертності російських командирів в тому, що окупанти ніяк не можуть налагодити постачання, комунікацію і координування дій своїх військ.

Фото: соцмережі ліквідований підполковник рф
Фото: соцмережі ліквідований підполковник рф

Цього разу Збройні Сили України повідомили про знищення підполковника окупаційних військ Гашіятулліна Руслана Рамазановича із села Сафакуліве Курганської області. 40-річний ветеран бойових дій у двох війнах був ліквідований "на підступах до Дніпра". Російські ЗМІ підтвердили цю інформацію і додали, що «без батька залишилися четверо синів».

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Якщо теж підуть "звільняти" Україну, попрямують слідом за татом", - обіцяють українці в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, порожні поліци змусили содою і соусом з Mcdonald's: у росії намагаються приховати дефіцит продуктів.