Українські захисники взяли в полон відому снайпершу "Багіру", на руках якої кров як мінімум 40 осіб. Про це повідомляє інформагентство Арміяinform у facebook.
Бійці ЗСУ захопили в полон снайпершу з позивним "Багіра". Саме вона у 2014 році розстрілювала військовополонених українців у 2014 році. За деякими даними на її рахунку як мінімум 40 вбивств, тому числі і мирні жителі.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

У ЗСУ зазначили, що Розплата чекає всіх, хто скоює злочини на території України, вбиває невинних.
"ЗСУ взяли в полон відому снайпершу "Багіру" з ОРДЛО, яка розстрілювала наших полонених у 2014 році. За словами одного з волонтерів, на її руках кров, щонайменше, 40 осіб, включаючи мирних жителів. Кожного, хто вбиває мирних людей на нашій землі, чекає неминуча Розплата. ВСУ про це подбає", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки". Український гарант став найвпливовішою людиною Європи. Читачі швидко змінили своє попереднє рішення.

Також ми писали, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена.

Нагадаємо, Міноборони Росії "придумали" величезні втрати України за місяць війни: їх загинуло всього 1300. У Росії розповіли, скільки за їхніми "даними" померло в Україні їхніх солдатів.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще