У Маріуполі російський окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці, яка намагалася евакуюватися з сім'єю з міста.

Про це повідомляє британське видання CNN.

Так, стало відомо, що 16 березня дівчинка разом з мамою, сестрою і бабусею намагалися покинути Маріуполь, де з самого початку повномасштабної війни йдуть жорсткі бої.

У Маріуполі окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці, скріншот
У Маріуполі окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці, скріншот

Дівчинка з родиною сіла в автомобіль до двох незнайомих людей, які допомагали з евакуацією, і поїхали в напрямку села Василівка. По дорозі вони натрапили на російських окупантів, які без попередження відкрили вогонь по авто. Одна з куль влучила в дівчинку, вона пройшла через щелепу і травмувала корінь язика.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Після того, як вони помітили закривавлену дитину на задньому сидінні, вони дозволили відвезти дівчинку в лікарню в Токмак Запорізької області. Постраждала досі перебуває в лікарні, і потихеньку йде на поправку.

У Маріуполі окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці, скріншот
У Маріуполі окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці, скріншот

Варто відзначити, що в цій лікарні знаходиться багато постраждалих від обстрілів дітей. Для їх безпеки працівники забарикадували всі вікна мішками з піском.

Нагадавши, екс-глава МВС Арсен Аваков розповів про можливі втрати російської армії: нарахував більше, ніж Генштаб ЗСУ

Раніше Знай писав, ЗСУ ліквідували " кадирівців "з" елітного " підрозділу: не врятувала ні техніка, ні бойовий досвід. Чергова перемога ВСУ.

Також Знай повідомляв, у Вільнюсі знайшли спосіб донести росіянам правду про війну в Україні: "згодні з цим?". Росіянам намагаються донести правду про злочини, що вчиняє Путін в Україні