Бійці ЗСУ знищили чеченських бійців з найбільшого військового з'єднання Росгвардії і захопили трофейну зброю і техніку. Про це йдеться в повідомленні 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади в facebook.
Путін посилає на війну проти України так званих "кадирівців", але вони аж ніяк не" еліта", як їх прийнято вважати в Росії. Бійці ЗСУ неодноразово ліквідували їхні загони.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Так, стало відомо, що українські захисники ліквідували чеченців з найбільшого військового з'єднання Росгвардії, яке було створено ще в 2000 році.
"Судячи з документів, Закарпатській бригаді намагалися протистояти гвардійці 46–ї окремої бригади оперативного призначення Нацгвардії Росії - найбільшого з'єднання Росгвардії, яке базується в Чечні. Це з'єднання було створено ще в 2000 році для боротьби з силами чеченського опору, які воювали з Кремлем, тому має довгий досвід бойових дій. Однак він не допоміг при зустрічі зі штурмовиками 128-ї бригади Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

Також не обійшлося без приємних трофеїв. Так, українські захисники захопили цілий БТР-80, а також стрілецьку зброю і боєприпаси до нього.
"Штурмовики 128 бригади взяли також трофеї – неушкоджений БТР-80 (на фото) і зброю – кулемети Калашникова, автомат Калашникова, снайперську гвинтівку Драгунова (Сід) з боєприпасами", - йдеться в повідомленні.