Один з найбільш затятих російських пропагандистів Володимир Соловйов дуже голосно осоромився. Якщо ще наприкінці лютого він кричав, що Росія легко захопить Київ, то тепер заявляє, що все не так просто, адже ЗСУ - друга армія в Європі. Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

Ще 22 лютого пропагандист Володимир Соловйов говорив, що рф може легко взяти Київ і в цьому немає ніяких сумнівів.

Соловйов. Фото: Youtube
Соловйов. Фото: Youtube

"Ми раз брову піднімемо, і Україна зрозуміє все. Візьмемо Київ!",- заявив Соловйов 22 лютого.

Виявилося пропагандист дуже сильно промахнувся зі своїми прогнозами. Через місяць війни проти України він зрозумів, що армія рф не така вже й "могутня". Також він відкрито назвав ЗСУ другою армією в Європі, звичайно, після російської.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ні про яке швидке рішення і мови не йде, тому що протистоїть армія друга в Європі після нашої, яка 8 років готувалася", - сказав пропагандист через місяць після вторгнення рф в Україну.

Скрін telegram
Скрін telegram

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки".

Також ми писали, у Білорусі почався масовий флешмоб проти участі у війні, яку розв'язала РФ: "Не вмирай заради Росії".