Віце-прем'єр Ірина Верещук заявила, що 24 березня між Україною і Росією відбувся перший повноцінний обмін військовополоненими. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі facebook.
Ірина Верещук повідомила, що українська сторона за наказом Володимира Зеленського передала Росії 10 захоплених у полон окупантів. У відповідь російська сторона повернула в 10 українських захисників. Також сторони обміняли цивільних моряків, які були захоплені в полон.

Ірина Верещук, скріншот з відео
Ірина Верещук, скріншот з відео

"Сьогодні за наказом Президента Зеленського відбувся перший повноцінний обмін військовополоненими. В обмін на 10 захоплених у полон окупантів ми витягли 10 наших військовослужбовців. Також сьогодні ми відправили до росіян 11 цивільних російських моряків, яких ми врятували із затопленого судна біля Одеси. В результаті цього обміну додому повертаються 19 українських цивільних моряків з рятувального судна "Сапфір", захоплених окупантами при спробі забрати наших військових з острова Зміїний. За умовами обміну сам рятувальний корабель також буде повернутий Україні і буде відправлений в порт в Туреччині", - повідомила Верещук.

Раніше Знай писав, у Чорнобаївці місцеві знищили гуманітарку російських окупантів: "Палять не тільки авіацію".

Також ми писали, собаки на передовій разом з військовими борються проти окупантів: "Життя врятують, і душу заспокоять".

Нагадаємо, Зеленський зізнався, чи боїться загинути від російської гіперзвукової ракети: "Зло не може взяти гору".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще