Голова Миколаївської обласної державної адміністрації, Віталій Кім, який став за останній місяць досить знаковою фігурою в Україні, зробив своє припущення, коли закінчиться війна в Україні.

Це він розповів у своєму інтерв'ю на телеканалі "Україна 24", де детально розклав все по поличках. Там він розповів, коли закінчиться війна, чому завжди такий веселий, а також про плани після перемоги.

Віталій Кім, голова Миколаївської ОДА
Віталій Кім, голова Миколаївської ОДА

Віталій Кім зазначив, що їм теж важко, так як починає приходити усвідомлення, що вони на чужій землі, що вони окупанти, тому мотивація воювати далі закінчується.

"Я не знаю скільки у них вистачить сил, зараз ніхто не хоче їхати. Мало того, кримчани зараз починають теж виїжджати в Росію, вони бачать настрій, вони бачать атаки" - каже чоловік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Віталій Кім, фото: скріншот з відео
Віталій Кім, фото: скріншот з відео

Далі він зазначив, що переживати українцям не потрібно, адже ми своє не здамо, і "якби від нас залежало, ми б завтра закінчили", але немає ні ресурсів, ні можливостей.

ЗСУ продовжують зараз обороняти країну, а погоджуватися на мир будуть тільки на умовах України, так як ми на своїй території, і це на нас напали, а не ми.

"Я думаю, що від місяця до трьох. Я так вважаю " - підсумував Віталій Кім.

Віталій Кім, скріншот
Віталій Кім, скріншот

При цьому, прогнози ще досить оптимістичні. Багато хто думає, що це може перетворитися з затяжний конфлікт, який триває роками.

Можливо, все закінчиться і раніше, якщо переговірники знайдуть спільну мову, і Володимир Путін погодиться зустрітися з Володимиром Зеленським, щоб вирішити все як дорослі лідери країн.

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко побачив містичне пророцтво в тексті українського гімну

Раніше повідомлялося, що еуля наздогнала кожного, хто намагався втекти: ЗСУ професійно зачистили залишки "другої армії"

Також, еЛІТНИЙ командир окупантів поїхав додому в целофані: хотів Одесу, але отримав "гарбуз"