З першого дня повномасштабного вторгнення росії на Україну на захист Батьківщини стали не тільки військові, а й мирне населення. Люди жертвують гроші Збройним силам, збирають гуманітарну допомогу і т. п. Але цим все не обмежується. Найсміливіші українці неодноразово знищували і навіть відбирали військову техніку окупанта.

Сьогодні відзначився відважний пенсіонер. Дідусь викрав автомобіль у окупантів і передав його українським військовим. Виявилося, що транспорт не був порожнім - всередині бійців чекав сюрприз у вигляді зброї та боєприпасів.

Український пенсіонер викрав автомобіль окупантів. Скріншот
Український пенсіонер викрав автомобіль окупантів. Скріншот

Український пенсіонер викрав автомобіль окупантів. Скріншот
Український пенсіонер викрав автомобіль окупантів. Скріншот

На відео чутно захоплені крики українських військових, які хвалять пенсіонера:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Діду, ти красунчик! При Ковпаку напевно служив... Та ти шо. Красава. Для Інтернету», - каже автор відео, ймовірно маючи на увазі Сидора Ковпака, лідера Сумського партизанського з'єднання за часів Другої світової війни.

Де саме пройшла операція і як звати літнього героя, у відео не розголошується.

Нагадаємо, що в мережі показали амуніцію російських окупантів з минулого століття.

Читайте також, що українські військові під Одесою підбили ворожий корабель рф.

Раніше портал "Znaj" повідомляв, що українець втік з окупації і розповів, що там творять російські військові.