У мережі показали амуніцію "другої армії світу". Ходять в консервних банках замість касок, такі не врятують ні від чого.

Міф про потужність путінської армії розвіяний давно, і весь світ це вже зрозумів. Цього разу показали каску російського солдата, де за чохлом ховається продірявлена "консервна банка". При цьому вище керівництво запевняє, що їх військові забезпечені всім найновішим.

На опублікованому ролику українські військові почали припускати, що їх замовили на сайті китайських товарів.

"Ось міць російської армії. Начебто шолом-тактичний, військовий, все як треба. Хоп-і консервна банка 10-го року. Друга армія світу, С*ка. Прошитий. Хлопці зустріли, вона йому вже не потрібна ... ось ви чорти", - розповіли захисники, показуючи продірявлену каску з дірками.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Далі вони відзначили, що цей шолом повинен був захистити голову окупанта від кулі або осколка, але він йому вже не знадобиться ніколи.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що президент Росії напав на Україну своїми військами практично місяць тому, 24 лютого. Вони сподівалися, що зможуть захопити території за лічені дні, але, зазнають поразки. Вже було ліквідовано практично 15 тисяч особового складу, а також тисячі одиниць техніки. Окупанти самі починають тікати, бо бояться потужних бійців ЗСУ.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Як довго ще триватиме це вторгнення-ніхто не знає. На даний момент тривають переговори, і обидві сторони намагаються знайти вихід із ситуації, в яку всіх завів Кремль.

Нагадаємо, що українські військові під Одесою підбили ворожий корабель рф-це варто побачити

Раніше повідомлялося, що Борис Джонсон планує поїздку до Києва, незважаючи на російські обстріли-побачитися з Зеленським

Також, россійські окупанти викрали з Порту в Бердянську кораблі із зерном: "кілька десятків тисяч тонн"