Улюбленець українців Кім розповів як вдається бути оптимістом. Він розповів, що спонукає його з посмішкою йти до перемоги.

У інтрев'ю на Youtube, журналыстка зазначила, що Кім став національним героєм, завдяки своєму оптимізму, та поцікавирлася, де він бере свою енергію.

"Мені допомагають мої люди, всі які тут є. Я бачу той настрій, як ми об'єдналися проти ворога, за президента, природно це додає сили. Тому, що я бачу мету. Для цього потрібно зберігати спокій, оптимізм, і тільки так ми можемо цього домогтися", - зазначив Кім.

Він заявив, щоб здійснювати вдалі операції, слід зберігати гарний настрій духу, бойового, для того, щоб домагатися результатів.

Про своє місто та область Віталій Кім без перебільшень зізнається - всіма пишається.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Миколаїв спокійне місто, але коли хочуть забрати наше, ми за своє горло перегриземо. Тому все місто і вся область встала як один, і сказала, нам ці (рашисти) не потрібні. Тут проявляється та суть, ідентифікація нас як українців. У таких випадках не існує опозиційних партій, не існує проросійсько налаштованих еліт. Вони як клас відсутні. Навіть ті, хто підтримував їх, тепер включаються в боротьбу за Україну", - зазначив голова Миколаївської ОДА.

Те, що всі встали як один, додає позитиву, що всі як один захищають нашу територію, нашу країну.

Також Кім розповів за що дуже сердитий на окупантів.

"Після війни я буду відбудовувати свою область. Я дуже злюся на них, тому, що вони поламали всі плани, все велике будівництво, все, що ми підготували для регіону, пропрацювали два роки – а воно все нанівець. Вони вбили багато людей, знищили все хороше що було тому нам треба багато часу для відновлення", - заявив Віталій Кім.

Нагадаємо, раніше зірки "МайстерШеф" Ольга Мартиновська та Вова Ярославський зберуть мільйон для Охматдиту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", правила, які допоможуть врятувати не одне життя

Також "Знай.ua" писав, що бійці ЗСУ відправили на дно моря російських морпіхів, які готувалися до штурму Одеси.