"Гендиректор" Роскосмосу "Дмитро Рогозін у своєму телеграм-каналі повідав несамовиту історію про "етнічну зброю", яку українці розробляли разом з американцями проти російського населення РФ.

Біозброя, яка нібито розроблялася в Україні, за версією Рогозіна, мала впливати на репродуктивні функції етнічних росіян – тобто позбавляти їх можливості розмножуватися.

Крім того, диво-зброя нібито може послаблювати імунітет, провокувати алергію і викликати непереносимість «традиційної для певного етносу їжі».

Також зброя з "лабораторій США" нібито впливає на схильність захворювань, що призводить до «вимирання нації без впливу воєн».

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Припускаю, що свідчення, здобуті нашими військовими біологами в розташованих на Україні біолабораторіях США (або біолабораторіях України, що фінансуються і направляються США, що одне і те ж), підтвердять наші дані, що Сполучені Штати під боком Росії при потуранні (або прямій підтримці київської влади) розробляли етнічну зброю геноциду російської нації», — продовжує марити Рогозін.

Дмитрий Рогозин
Дмитрий Рогозин

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Ілон Маск публічно викликав Путіна на поєдинок.

Також портал "Zhaj" писав, що у мережі повідомили, що ЗСУ ліквідувало чергові вертольоти і літаки окупанта.

Крім того, "жорсткий переговірник": Ілон Макс після оголошення про поєдинок з Путіним "зчепився" з главою Роскосмосу Рогозіним.