російські окупанти не відрізняються людяністю, тому від чуток про масові зґвалтування діло таки дійшло до прокуратури. Перша офіційна підозра про зґвалтування була видана.

Повідомила про це генеральний прокурор України Ірина Венедіктова. Вона написала пост у Facebook.

За словами Венедиктової, окупант вбив чоловіка і багаторазово ґвалтував його дружину, погрожуючи їй і її неповнолітній дитині зброєю. Інцидент відбувся у Київській області, - пише генпрокурор Ірина Венедиктова.

За її словами, особу російського солдата-ґвалтівника встановлено. І він відповість по всій строгості закону.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Військовослужбовцю РФ повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни. Його оголошено в розшук та до суду подано клопотання про затримання. Знайдемо кожного негідника і змусимо відповідати по всій суворості закону", - підсумиувала Венедиктова.

Раніше, Дмитро Кулеба повідомляв про випадки зґвалтувань на окупованих територіях. Також за повідомленнями керівника Нацполіції в Києвській обалсті, поліція достеменно буде знати про ці факти та їх кількість, коли люди після звільнення почнуть повідомляти про них у правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше на Харківщині російський танк розстріляв автомобіль з дітьми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", визнання урядами США та Великої Британії російських державних структур терористичними організаціями стане основою для такого визнання іншими країнами.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти обстріляли колону з дітьми з Маріуполя.