Ворожа техніка на українському аеродромі під Чорнобаївкою, що поблизу Херсона, знову стала легкою мішенню для Збройних сил України. Як не смішно і не дивно, це вже восьмий раз поспіль. Про це повідомили на сторінці «Повітряне командування "Схід"».

«8 серія 1 сезону, без перерви на рекламу», - написали з цього приводу українські військові, супроводивши повідомлення відомим інтернет-мемом з котиками.

Раніше радник керівника Офісу президента Олексій Арестович пояснив, у чому полягає феномен Чорнобаївки. Там українським військовим раз за разом вдається авіаударами знищувати військову техніку й особовий склад ворога.

Проблема окупантів у тому, що вони поспішили накопичити величезне угруповання з Криму в напрямку Миколаєва і Одеси. Щоб рухатися далі, ворогам потрібен прохід та аеродром для посадки вертольотів, однак в умовах степу українська артилерія «знаходить їх частіше, ніж їм хотілось би».

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Додамо, що саме в Чорнобаївці ЗСУ знищили командувача восьмої загальновійськової армії Південного воєнного округу російської федерації.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ позбулися 40% російських військ на війні: усюди "біжать", відправляють курсантів на фронт

Раніше повідомлялося, що Кремль відправляє на забій в Україну 19-річних хлопців.

Також, ЗСУ розгромили всі гвинтокрили окупантів під Херсоном: звезли техніку вдруге.