У мережі показали ролик з Херсона. Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення на вулицях міста, але наші не здаються, і продовжують обороняти свою землю.

На опублікованому в мережі кадрі показані всі жахливі дії, які проводить російська армія проти України.

Спочатку окупанти обстрілювали українців, які просто вийшли на мирну акцію протесту на підтримку України. Це не спрацювало, і жителі продовжили відстоювати свої права.

Наступного дня вони почали заливати жителів Херсона сльозогінним газом. Це знову не подіяло, і незрозуміло на що вони розраховували.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коли дим розсіявся, українці повернулися на головну площу міста протестувати.

"Це про героїчний народ України, якого не залякати Омонівськими методами боротьби. Це про те, що росіяни нічому не вчаться. Єдиним джерелом влади в Україні є народ!"- пише Андрій Білецький.

Володимир Зеленський вже відреагував на обстріл мирних жителів у Херсоні, і зробив наступну заяву:

"Ми сьогодні всі побачили, як у вільних людей стріляють раби. Раби пропаганди, яка підміняє їх свідомість. Раби, які звикли пакувати в автозаки всіх ... ці раби, яких прислала Росія, ніколи не бачити вільних людей... Херсон, Тримайся. Ми не забудемо ці кадри з міста... як тільки ми зможемо до вас прорватися, кожного окупанта, який стріляв у мирних херсонців за синьо-жовтий колір, чекає чорна смуга".

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Війна Росії проти України почалася практично місяць тому, 24 лютого. Окупанти планували взяти міста всього за кілька днів, але, як бачимо, цього не сталося, і ЗСУ чудово тримають оборону.

Нагадаємо, що Україна готує грошову допомогу внутрішнім переселенцям: на житло, працевлаштування та за комунальні платежі

Раніше повідомлялося, що Шойгу відсторонив командувача 6 армією рф: не дорахувалися 2000 солдатів

Також, россійський танк розстріляв автомобіль з дітьми