Стало відомо про те, що місцеві жителі Херсона продовжують виходити на мітинги проти російських окупантів. Не дають військовим захопити місто.

У мережі почали з'являтися ролики, на яких видно, що натовпи людей з українськими прапорами продовжують відстоювати свою свободу, і показувати росіянам, що нас тут не потрібно рятувати.

Беззбройні жителі Херсона продовжують виходити на мітинги, щоб показати окупантам, що вони ніколи не зможуть встановити тут свою владу.

Мітинг в Херсоні, скріншот
Мітинг в Херсоні, скріншот

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На роликах, які продовжують публікувати в мережі можна помітити українську символіку, а також те, як громадяни співають гімн.

Мітинг в Херсоні, скріншот
Мітинг в Херсоні, скріншот

Тим часом, окупанти не здаються, і знищили найбільший торгово-розважальний центр в області.

"Дуже вам вдячні, тепер завдяки цьому херсонцям ніде більше проводити безтурботно вихідні і гуляти з друзями. Згортайте свою спецоперацію і йдіть захищати свою країну, Ви там потрібні. Потрібні живі, а не такі, якими повернетеся після цієї війни. Херсон - це Україна",- підкреслили в прес-службі ТРЦ.

Раніше там перестали працювати українські оператори мобільного зв'язку, але пізніше проблему усунули.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що 24 лютого 2022 року Російська Федерація почала повномасштабну війну проти України. О 04: 00 президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі, і ракетні удари були нанесені практично по всіх областях країни.

У понеділок, 7 березня має пройти третій раунд переговорів між Росією та Україною, де делегації шукають спосіб вирішення конфлікту. До чого вони прийдуть цього разу-невідомо.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що ЗСУ знищили 11 тисяч окупантів.

Раніше повідомлялося, що СБУ повідомила про масове дезертирство в лавах російської армії

Також, Володимир Зеленський пояснив світу, чому не варто зволікати з допомогою