У мережі розповіли історію Каховського журналіста Олега Батурина, якого окупанти били, принижували і погрожували протягом тривалого часу.

Про своє утримання в полоні він розповів за допомогою сторінки сестри в соціальній мережі Facebook.

Журналіста газети "Новий день" Олега Батурина окупанти взяли в полон, і тримали там протягом восьми днів. За ці дні чоловік сильно скинув у вазі, був весь брудний, і звичайно ж втомлений. Це було справжнє пекло.

Наслідки руйнування, скріншот
Наслідки руйнування, скріншот

12 березня, приблизно о 17: 00 його схопили російські окупанти на Каховській автостанції.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Мене схопили. Б'ючи. Принижувати. Погрожувати. Сказали, що вб'ють. Майже вісім днів. 187 годин полону. Практично без їжі. Кілька днів майже без води. Без мила, без змінного одягу. Не розуміючи, де я.але вони точно знали, за що. Вони хотіли зламати, розтоптати. Показати, що буде з кожним журналістом: тебе позбавлять. Тебе вб'ють " - йдеться в повідомленні під постом.

Всі 8 днів він сидів з низько нахиленою або покритою головою. Вони боялися, що журналіст побачить їхні обличчя.

На щастя, його відпустили, і тепер він на волі.

Нагадаємо, що Російська Федерація напала на Україну 24 лютого, і почала обстрілювати українські міста ближче під ранок. Ось, вже практично місяць українські військові борються з окупантами, які хотіли взяти країну за кілька днів.

Нагадаємо, що російські окупанти викрали з Порту в Бердянську кораблі із зерном: "кілька десятків тисяч тонн"

Раніше повідомлялося, що еапа Римський Франциск благає Бога і сильних світу цього врятувати Україну: "безглузда різанина"

Також, 450 гривень на людину: власникам житла, які прихистили переселенців, компенсують комунальні витрати