У Сумах на заводі хімічної промисловості "Сумихімпром" в ніч на 21 березня внаслідок ворожих обстрілів стався витік аміаку. Про це стало відомо з повідомлення очільника Сумської ОВ Дмитра Живицького.

"Увага! 21.03.2022 року, 04.30. Витік аміаку Сумихімпром! Зона поразки радіусом близько п’яти кілометрів!", - попередив він.

За його словами, зараз зона поразки становить приблизно два з половиною кілометра. Вітер віє в напрямку села Новоселиця, населення якого опинилося під загрозою. На місце аварії викликали аварійні бригади заводу та Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Для міста Суми витік загрози не становить, оскільки повітряні маси рухаються в іншому напрямку.

За даними ДСНС, станом на 07:30 ранку на території заводу «Сумихімпром» провели роботи по накладанню бандажу на пошкоджений трубопровід.

Наразі підрозділи рятувальників продовжують проводити роботи по осадженню аміачної хмари.

Внаслідок надзвичайної події отримав травми один працівник підприємства. На щастя, аварійну ситуацію вдалося локалізувати.

Нагадаємо, раніше у Мозирі загинуло 25 російських солдатів, згоріли в палаючій техніці - допомогли білоруські патріоти. У повідомленні йдеться про ліквідацію російських солдатів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна розірвала залізничне сполучення з Білоруссю.

Також "Знай.ua" писав, що білоруські добровольці закликали розблокувати Маріуполь і закрити небо.