Залізничного сполучення між Білоруссю і Україною більше немає, тому Росія більше не зможе користуватися ним, щоб доставляти свою техніку і провізію військам, що знаходяться в Україні. Про це повідомив голова правління Української залізниці Олександр Камишин в ефірі "Теперішнього часу".

Олександр Камишин заявив, що між Білоруссю і Україною більше не існує залізничного сполучення. Таким чином Росія більше не зможе постачати своїх військових, які знаходяться на території України техніків і провізією.

Російський поїзд. Фото: скрін youtube
Російський поїзд. Фото: скрін youtube

Олександр Камишин не розкрив подробиці, як було розірвано залізничне сполучення між країни і лише подякував чесних білоруських залізничників.

Потяг. Фото: YouTube
Потяг. Фото: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що Камишин ще 11 березня звертався до білоруських залізничників і фермерів закликаючи зупинити можливе вторгнення в Україну армії Білорусі, яке тоді гостро обговорювалося.

Раніше Знай писав, проблеми зі сном і пасивність: Олена Зеленська розповіла, як розпізнати перші ознаки психологічної травми у дитини. Олена Зеленська розповіла на що варто звернути увагу в першу чергу.

Також ми писали, росіяни штовхаються і матюкаються в чергах за дефіцитним цукром: пожинають плоди нападу на Україну. Росіяни почали пожинати плоди путінського режиму.

Нагадаємо, ЗСУ вшосте вдарили по російських окупантів у Чорнобаївці, у Зеленського ледве стримуються: "Тільки не смійтеся". Українські військові вдарили по окупантам у цьому місці вже вшосте.