У Білорусі раптово загинули 25 російських солдатів - згоріли живцем у техніці в Мозирі.

Таке повідомлення прийшло від білоруських партизан, які працюють паралельно з українськими спецслужбами. Йдеться у телеграм-каналі "Инсайдер Україна".

Також відомо, що українські захисники під Броварами знищили зведений загін 6-го танкового полку. Завдяки активним діям підрозділів Збройних Сил України на окремих напрямках у Броварському районі підрозділи противника залишаються відрізаними від постачання пального та продовольства.

19 березня у Києві було зафіксовано факт використання російськими окупантами нового виду зброї. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Вчора у Києві вперше було зафіксовано факт використання нового виду снарядів. Випущений з російської системи залпового вогню снаряд, який спускався на парашуті на місто Київ", - заявив Геращенко.

Українська розвідка повідомляє, що Лукашенко готується вступити у війну в Україні, попри те, що народне опитування свідчить про небажання білорусів воювати на боці путіна проти України.

Однак, евакуація дипломатичних місій може свідчити лише про одне - рішення вже прийняте.

Також стало відомо, що росія відстрочила білорусі погашення зобов'язань щодо держкредитів на 5-6 років. Про це заявив голова Мінфіну Білорусі Юрій Селіверстов.

Нагадаємо, раніше Олександр Лукашенко заявив, що Україна - плацдарм для нападу на рф.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна розірвала залізничне сполучення з Білоруссю.

Також "Знай.ua" писав, що білоруські добровольці закликали розблокувати Маріуполь і закрити небо.