Війна з Україною стала для росії найтемнішою плямою в сучасній історії. Багато росіян вже починають відчувати "допомогу" путіна, коли б'ються за цукор в супермаркетах.

А "вершки" російського суспільства, яке залишилися без грошей, предметів розкоші і колишнього життя, не дивно, починають усвідомлювати, що від керівництва путіна толку не буде.

У середовищі російської бізнес-політичної еліти формується група впливових осіб опозиційних до володимира путіна.

Їх мета - якнайшвидше відсторонення путіна від влади і відновлення економічних зв'язків із Заходом, зруйнованих через війну війни в Україні.

Путін. Фото: Youtube
Путін. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Певна частина російської політичної еліти рф розглядає в якості наступника Путіна-директора ФСБ Олександра Бортникова. Примітно, що саме Бортніков останнім часом потрапив в опалу з боку російського диктатора. Офіційна причина опали керівника ФСБ - фатальні прорахунки у війні проти України. Саме Бортніков і його відомство відповідали за аналіз настроїв населення і здатність української армії",- йдеться в повідомленні.

Директор ФСБ Олександр Бортніков
Директор ФСБ Олександр Бортніков

Зрозуміло, що Бортніков і деякі інші впливові представники російської еліти розглядають різні варіанти відсторонення путіна від влади. Зокрема, не виключається отруєння, раптової хвороби, або іншої "випадковості".

Не виключено, що саме з цими процесами пов'язаний недавній "злив" розташування чеченських підрозділів на півночі Києва.

Інформація надійшла якраз від російської сторони. Ймовірно, так керівництво ФСБ намагається послабити вплив Кадирова. Також це може бути спробою завчасно налагодити взаємодію з українською владою в обхід нинішнього керівництва рф.

Скріншот повідомлення ГУР України
Скріншот повідомлення ГУР України

Нагадаємо, що володимир путін панікує: вчиться евакуюватися і робить обряди з Шойгу і шаманами в Сибіру.

Раніше ми повідомляли, що Микита Михалков порахував траєкторію польоту "заражених птахів-бандерівців": "Знищують слов'янський етнос".