У мережі з'явився запис розмови, судячи з усього вчителя, який звернувся до своїх учнів. "Викладач" накричала на дітей через те, що вони нібито зіпсували плакати, з символікою, яку використовують російські окупанти в Україні. Запис опублікували в tiktok.

Викладач накричала на дітей, заявивши, що вони нібито зіпсували захід і прямо заявила, що якщо вони нормально не намалюють плакати з символікою, яку використовують російські солдати при вторгненні в Україну, то їм не бачити майбутнього. "Учитель" погрожує залишити учнів без випускного та атестата.

Скрін tiktok
Скрін tiktok

"Ви мене вибачте, будь ласка, але яка тварюка це зробила? Ви зіпсували захід, який буде завтра на підтримку Домбасів, на підтримку України. Значить завтра, будьте ласкаві, роздрукуйте все як воно було. Зробіть, намалюйте і принесіть. Інакше у вас ні випускного, ні останнього дзвоника, ні атестата в цій школі", - йдеться в записі.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Раніше Знай писав, Віталій Кім розповів, як російські окупанти на Миколаєві розстріляли гусака: "Думав живим його з'їсть". Як розповів Віталій Кім, російські окупанти дуже налякані, і голодний.

Також ми писали, росіяни штовхаються і матюкаються в чергах за дефіцитним цукром: пожинають плоди нападу на Україну. Росіяни почали пожинати плоди путінського режиму.

Нагадаємо, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.