24 лютого Росія вторглася в Україну. Перші тижні багато знаменитостей намагалися достукатися до росіян, пояснити, що насправді зробив Путін. Як виявилося більшість жителів рф не засуджує свого президента, а навпаки пишається війною проти України. Про це свідчать дані соцопитувань, передає Російська служба Радіо Свобода.
Дані двох опитувань групи незалежних російських соціологів свідчать, що народ Росії в більшості своїй не засуджує вторгнення в Україну, а навпаки підтримують і пишаються таким вчинком Путіна. Назви соціологічних компаній, методологія та вибірки не повідомляються.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, за даними соцопитування 71% населення Росії підтримує війну проти України і відчувають з цього приводу гордість, радість, повагу, довіру або надію.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що до цього багато відомих людей зверталися до росіян із закликом зупинити війну, яку почав Путін. Кілька днів люди намагалися виходити на мітинги, проте безуспішно.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією: "Щоб долари не оплачували нашу кров". Володимир Зеленський закликав українців по всьому світу тиснути на бізнес і уряди, щоб зупинити торгівлю з РФ.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Окупанти скинули щонайменше два снаряди.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще